Sponsorer

Guldsponsor/titelsponsor

City Golf sponsrar och namnger touren. Det här är en treårig satsning som City Golf gör tillsammans med MOS-Alliansen och Bangolfsverige, och vi ser fram emot ett givande samarbete. Vi rekommenderar varmt City Golf till alla svenska bangolfföreningar som funderar på att bygga nytt, och hjälper gärna till att förmedla kontakt till rätt person var ni än befinner er i processen.

Silversponsorer

SIA Glass sponsrar touren på silvernivå. Det innebär att ni kommer att se mycket av SIA Glass på deltävlingarna och i tourfinalen. Ett familjeföretag som tillverkat svensk glass med kärlek och omtanke i generationer. Vi rekommenderar alla svenska bangolfföreningar att ta en titt på vad SIA Glass har att erbjuda, och hjälper er genom processen och vem ni ska kontakta.

Svenska Bangolfförbundet är tourens andra silversponsor. Alla svenska bangolfklubbar är medlemmar i Svenska Bangolfförbundet som bildades 1937.

Bronssponsorer

Comfy Balls är sponsorer på bronsnivå. De bidrar med att bekosta bollar till anläggningarna i Sundsvall och Örebro. Comfy Balls är ett norskt företag som tillverkar bekväma kalsonger för män – deras motto är: No More Bad Balls.

Kontakta Eddie Söderlund (eddie@mos-alliansen.se) om din förening är intresserad av att diskutera en lösning med sponsrade golfbollar. Ni kan både spara pengar och stödja City Golf Tour på samma gång.

City Golf Tour och MOS-Alliansen välkomnar fler sponsorer som gärna vill förknippas med de värden som bangolfen står för. Sommar, uteaktiviter, familj och glädje. Kontakta Gunnar Bengtsson (gunnar@mos-alliansen.se) om du vill veta mer.